Home Lajme Sqarohen Imamët e Xhamive në fshatin Dobërdoll, Bashkëpunimi i Xhamive funksionon gati...

Sqarohen Imamët e Xhamive në fshatin Dobërdoll, Bashkëpunimi i Xhamive funksionon gati 40 vjet (FOTO)

19
0
SHARE

Ditë më parë është përfolur në rrjetet sociale për një mos dakordim mes Hoxhallarëve të fshatit Dobërdoll se gjoja ata nuk flasin mes vete. Por këto akuza i kanë demantuar vet Imamët e fshatit duku u tubuar së bashku në një vend me një fotografi e cila dëshmon se lajmi që u plasua ditë më parë ishte vetë një fake news

Redaksia e TopAlNews ka ndjekur këto shpekulime dhe nxjerr në pah të vërtetën e lajmit. Këtë e konfirmojnë edhe vet Hoxhallarët në fotografinë e postuar në rrjetin social facebook.

Shkrimi i përbashkët i Imamëve të Dobërdollit

Sqarim për Xhematin e f.sh. Dobërdoll dhe më gjerë
Ditëve të fundit xhemati i fshatit Dobërdoll, këshillat e xhamive dhe hoxhollarët janë përfolur nëpër rrjetet sociale, ne Hoxhollarët fillimisht ju njoftojmë me sa vijon:
1. S’ka nevojë askush të na pajtojë pasiqë ne kemi raporte të mira kolegiale. Na kan “idhnuar” në rrjetet sociale ata të cilët në vazhdimësi ia donë të keqen këtij fshati.
2. Këta persona duhet publikisht ti kërkojnë falje banorëve të Dobërdollit sepse tërë fshatin e bënë tallje në rrjetet sociale.
3. Hakun tonë ndaj shpifjeve e marrim ditën a gjykimit në ditën ku s’humbet asnjë vepër edhe sa grimca e atomit.
4. Xhamiat vazhdojnë të funksionojnë ashtu siç kanë funksionuar tash e 40 vjet.
Mirëmbetshi nën mbrojtjen e fuqiplotit nga intrigat dhe shpifjet e shpifësve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here